Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
نویسنده =
آیتی، سید وحید
تعداد مقالات:
1
اثر پیشتخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک
دوره 45، شماره 1، خرداد 1393، صفحه
81-87
10.22059/ijbse.2014.51294
سید وحید آیتی؛ ناصر همدمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
143.49 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 54 (1402)
دوره 53 (1401)
دوره 52 (1400)
دوره 51 (1399)
دوره 50 (1398)
دوره 49 (1397)
دوره 48 (1396)
دوره 47 (1395)
دوره 46 (1394)
دوره 45 (1393)
دوره 44 (1392)
دوره 43 (1391)
دوره 42 (1390)
دوره 41 (1389)
دوره 40 (1388)
دوره 39 (1387)